hu | sk | en | de |

Rólunk

Rólunk

Szeretettel köszöntjük a Color-Dent Fogászati Rendelő honlapján!
Dr. Deák Henrietta vagyok, fog- és szájbetegségek szakorvosa. 2001-ben végeztem Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán.

Az évek során számos képzésen vettem részt az esztétikai és konzerváló fogászat, a fogpótlástan és az implantológia területén.

Páciensem ezért biztosak lehetnek benne, hogy minőségileg tökéletes kezelésben részesülnek. Munkám során mind a hazai, mind a külföldi betegellátásban szerzett tapasztalatokra alapozva igyekszem segíteni a hozzám forduló pácienseknek kisgyermek kortól egészen az idős korig. Az a legfőbb célom, hogy pácienseim jó érzéssel, széles mosollyal lépjenek ki a rendelő ajtaján. Minden fog mögött van egy ember is, akinek lelkével éppúgy foglalkozni kell, mint a fogával.

Rólunk

Rendelőnk saját fogtechnikai laborral rendelkezik. Technikusaink nagy precizitással, 18 éves szakmai tapasztalattal készítik el a fogműveket pácienseink számára.

Városunk, Győr

Egy megyei jogú város Magyarországon, Győr-Moson-Sopron Megye székhelye. Magyarország 6. legnépesebb városa. Jelentős gazdasági, kulturális és sportközpont. A Bécs-Pozsony-Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. Magyarország műemlékekben 3. leggazdagabb városa, a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját.

A Mosoni-Duna, a Rábca torkolatánál fekszik, ezért a "folyók városának" is nevezik.

Városunk, Győr

Győr az ország legdinamikusabban fejlődő városa. Remekül megközelíthető bármilyen közlekedési eszközzel. A vasúti és a közúti forgalom országos jelentőségű csomópontja.

Ha vonatközlekedést nézzük, akkor legfontosabb a Bécs-Budapest vasútvonal, számos nemzetközi vonat fut be a pályaudvarunkra ezen a vonalon.

Megemlítendő az M1-es autópálya, amelyen gyorsan és könnyedén megközelíthető Budapest és Bécs is. Az autópályáról számos lehajtó vezet be a városba.