hu | sk | en | de |

Fogorvos Győr belvárosában

Fogorvos Győr

Dr. Deák Henrietta vagyok. 2001-ben végeztem Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. Az évek során számos képzésen vettem részt az esztétikai és konzerváló fogászat, a fogpótlástan és az implantológia területén.

Dr. Deák Henrietta vagyok. 2001-ben végeztem Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. Az évek során számos képzésen vettem részt az esztétikai és konzerváló fogászat, a fogpótlástan és az implantológia területén.

18 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött úgy döntöttem, hogy erősítem a "fogorvos Győr" csapatot és megnyitom magánrendelőmet. Természetesen számos fogorvos Győr területén hasonló, illetve azonos szolgáltatást nyújt, mint a Color-Dent. De úgy gondolom, hogy sikerült olyan barátságos miliőt kialakítanom, hogy a hozzánk érkező páciensek megnyugtató környezetben érezhessék magukat. Azon igyekszem, hogy személyre szabott, professzionális fogászati kezelést biztosíthassunk Önnek és családjának.

Munkám során mind a hazai, mind a külföldi betegellátásban szerzett tapasztalatokra alapozva igyekszem segíteni a hozzám forduló pácienseknek kisgyermek kortól egészen az idős korig. Az a legfőbb célom, hogy pácienseim jó érzéssel, széles mosollyal lépjenek ki a rendelő ajtaján.

Fogorvos Győr

Egy fogorvosnak nem csupán a rossz fogakból, hiányzó fogakból... eredő problémákat kell megoldania, hanem mindezen problémák megelőzésével is foglalkoznia kell. Meg kell tanítania a pácienseket a helyes fog- és szájápolásra. Egészséges fog, egészséges íny tiszta mosolyt eredményez. De ahhoz, hogy mindezt elérjük, nem elég egy egyszerű fogkefe. Önmagában egy fogkefe nem képes maradéktalanul megtisztítani az ínyszélt, pedig ez alapvető fontosságú a száj és az íny egészségéhez. A fogak közti rések szintén kritikus területnek számítanak, hiszen ide nem férnek be a fogkefe sörtéi.

Az érintetlenül maradt területeken megrekedt plakk felelős az ínygyulladásért és a fogszuvasodásért. Ezeknek a területeknek a tisztítására a fogköztisztító kefék jelentik a megoldást. Csak egy fogköztisztító kefe képes hatékonyan megtisztítani a fogak közti területeket és ezzel megelőzve az ínygyulladás és fogszuvasodás kialakulását. A fogköztisztító kefék egy vezető drótból és arra merőleges rugalmas szálakból állnak. Ezek a szálak kitöltik a fogak közti réseket és eltávolítják a plakkot. Még az olyan helyekről is, ahonnan a fogselyem nem képes. Természetesen különböző méretek és gyártmányok állnak a páciensek rendelkezésére.

Fogorvos Győr belvárosában

Egy jól megválasztott fogkefe, illetve fogköztisztító kefe mellett a fogak teljes felszínének és az ínyszélnek a hatékony tisztítására ajánlhatjuk az egycsomós kefe használatát. Szálai puhák, ezért jól illeszkedik az ínyszél anatómiai formájához. Ideális nem csak saját fogak, hanem implantátumok, hidak, valamint fogszabályozók tisztítása esetén is.

Ha valakinek szorosan állnak egymás mellett a fogai, a szűk fogközök tisztítására érdemes fogselymet használni.

Ha megfelelő fogköztisztítást kombináljuk nyelvtisztítással, megelőzhetjük a kialakult rossz szájszagot is. Ugyanis a nyelv mélyedéseiben megbújó baktériumok is felelősek lehetnek a kellemetlen szájszag kialakulásában.

Érdemes mindezek figyelembevételével a megfelelő szájhigiénét otthoni körülmények között kialakítani, mert hosszú távon meghálálják nekünk fogaink. És nem utolsó sorban évente felkeresni fogorvosunkat egy ellenőrzésre. 

Egy fogorvos Győr belvárosában könnyen elérhető, megközelíthető, így akár munkaidő után, ebédidőben vagy szabadnapján megkereshet minket, állunk rendelkezésére.

Dr. Deák Henrietta, fogorvos Győr belvárosában