hu | sk | en | de |

Kapcsolat

Kapcsolat

Dr. Deák Henrietta

Szállás:

Szálláslehetőségekben is bővelkedik Győr. Ami leginkább rendelőnk közelében található, az a Hotel Rába, mely Győr sétálóutcájának elején várja vendégeit. Rendelőnktől 5 perc sétára van, ahonnan kényelmesen átsétálhatnak hozzánk pácienseink.

További szálláshelyek:

Parkolás:

Rövidebb parkolását megteheti a rendelő előtti fizetős parkoló részen, illetve kedvező parkolási lehetőség nyílik a Révai Parkolóházban, amely 5 perc sétára van a rendelőtől. (Révai Parkolóház, Győr, Szent István út 12.) 2018 év végén pedig átadásra kerül rendelőnktől kb. 150 méterre szintén egy parkolóház.

Utazás:

Győr megközelíthető bármilyen közlekedési eszközzel. A vasúti és a közúti forgalom országos jelentőségű csomópontja. Ha vonatközlekedést nézzük, akkor legfontosabb a Bécs-Budapest vasútvonal. Számos nemzetközi vonat fut be a pályaudvarunkra ezen a vonalon. A pályaudvartól rendelőnk kb. 10 perc sétára van.

Megemlítendő az M1-es autópálya, amelyen gyorsan és könnyedén megközelíthető Budapest és Bécs is. Az autópályáról számos lehajtó vezet be a városba.