hu | sk | en | de |

Fogászati szakrendelés Győr

Fogászat Győr

Semmi sem olyan hatalmas, mint a mosoly ereje.
Ami a virágnak a napfény, az az embereknek a mosoly.
Úgy érzem, a mosoly teszi, amit egy arc szépségének neveznek.

... és még sorolhatnám az idézeteket, amelyek arról tesznek tanúbizonyságot, mekkora a jelentősége és ereje van egy mosolynak. De mit ér a mosoly szép, ápolt fogak nélkül?

A tiszta, csillogó, fehér fogak nem csupán vonzó külsőt kölcsönöznek, hanem a magabiztosság szimbóluma is.

Ebben tud Önnek segíteni a Color-Dent Fogászat Győr belvárosában. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön egy helyen, egy rendelőben minden szükséges fogászati ellátást meg tudjon kapni.

Fogászati szakrendelés Győrben

Color-Dent Fogászat Győr szolgáltatásai

  • esztétikai fogászat
  • konzerváló fogászat
  • gyermekfogászat
  • fogpótlás
  • fogfehérítés
  • implantáció

Az otthoni rendszeres fogápolás mellett az esztétikai fogászat az, ami segíteni tud, hogy Önnek is magabiztosságot sugározzon a mosolya. Az esztétikai fogászat olyan típusú technikák alkalmazását jelenti, amellyel a fogakat egyedi vagy természetes megjelenési formájukra alakítjuk. Esztétikus tömésekkel, héjakkal(veneer), fémmentes koronák készítésével. Odafigyelünk az ép fogazatra jellemző anatómiai formákra, a természetes fogszínre, a harmonikus megjelenésre, a páciensek igényeire. Az esztétikai fogászat is speciális technikát, precizitást és a pácienssel való fokozott együttműködést igényel.

Tömések

A tömések készítésekor a fogak eredeti színével megegyező tömőanyaggal dolgozunk. Az esztétikus, fényre kötő, fehér tömőanyagok kerámiaszemcsékkel megerősített műanyagok. A fogak anatómiai formája ezzel jól visszaadható, így élethű töméseket készíthetünk. Stabil, esztétikus anyagokról van szó. Az előzőleg kialakított üregbe rétegezve helyezzük be. Jól alkalmazható kisebb és közepes szuvasságok esetén. Mélyebb szuvasságok, nagyobb mértékű foganyagveszteség esetén a rágófogakba a tömés nem a legjobb választás. Ezekben az esetekben célszerű nagyobb teherbírású betéteket, inlayket készíteni. Az inlayk egy speciálisan előkészített üregbe ragasztással kerülnek behelyezésre a fogorvosi rendelőben, amit előzőleg a fogtechnikus nagy precizitással készít el a fogtechnikai laborban.

Fogászat Győr

Héjak

Elszíneződtek a fogai? Nem elégedett fogainak formájával? Talán nagy a rés a fogai között? Erre is tud Önnek megoldást nyújtani a Color-Dent Fogászat Győr belvárosában! Erre a legjobb megoldás a héjak készítése. nagyon vékony esztétikai kiegészítés. Kíméletes, a saját fogakat csak minimális mértékben kell előkészíteni. Az érzéstelenítőnek köszönhetően a beavatkozás fájdalommentes. A héjak segítségével lehetőséget adunk a fogak elszíneződésének vagy kedvezőtlen formájának a korrigálására, illetve alkalmas a fogak közti nagy rések eltüntetésére vagy a sérült fogak koronai részének helyreállítására.

Fémmentes koronák

Nagyobb foganyagveszteség, alaki hibák esetén fémmentes koronákat készítünk. Ezzel elérhető, hogy az elkészített fogpótlás alakja, színe, illetve fényáteresztő képessége révén megkülönböztethetetlen a természetes fogaktól.

Fogfehérítés

Egészséges önbizalom tölt el bennünket, ha a tükörből egy szép mosoly tekint vissza ránk. Azonban egy szép mosolyt nem lehet egyszerűen fogfehérítéssel létrehozni. Ha a fog szuvas vagy a fog körül az íny gyulladt, sok a fogkő, először ezeket a problémákat kell elhárítani. Ezek után következhet a fogfehérítés. A fogfehérítés csak egészséges, rendbe tett fogakon végezhető el, ezért gondoskodnunk kell a fogíny és a fogak egészségének a helyreállításáról.

A fogsorunk állapota, a mosolyunk természetessége tükrözi, hogyan állunk hozzá az élethez!

Szép, egészséges fogakat és sugárzó mosolyt kívánunk mindenkinek!

Color-Dent Fogászat Győr

Dr. Deák Henrietta